Egyedi kép igénylés

Tudnivalók egyedi méretű kép igényléséhez:

  • Bármelyik, weboldalunkon megtalálható GÉPI jelzésű festett lapunkról kérhető egyedi méret.
  • Rendelésedet el tudjuk készíteni többféle kanavára is!
  • Rendelés előtt kérjük konzultáljon velünk, hogy az adott képet a kívánt méretben ajánljuk-e, hogy elkészítsük, ugyanis nem minden méretben lesznek bizonyos képek szépen kivarrhatóak!

Teljesen egyedi kép rendelése a következőképp lehetséges:

  • Rendelését töltse fel az alább található kapcsolati űrlap segítségével.
  • Kérjük töltse ki megfelelően a kívánt mezőket. Az email cím és a telefonszám azért fontos, mert mindenképp megkeressünk a rendelés részleteivel kapcsolatban.
  • Kérjük írja meg, milyen kanavára szeretné, milyen méretben (varrható kép felület), és minden egyéb kívánságát. (Ezek közül csak a rendeléssel kapcsolatosakat van módunkban teljesíteni 😉 )
  • Csatolja a kivarrni kívánt képet az űrlap alján található csatolmány mezőbe.

Feltölthető képekkel kapcsolatos igényeink:

Az egyedi képek méretét tekintve, minél nagyobb felbontású képeket tudunk a legjobb minőségben kinyomtatni. Ez amúgy érvényes bármilyen egyedi feltöltésre, főleg ha nagy méretben szeretnéd a képet.

A feltöltött képek minőségét tekintve, rossz minőségű, gyűrött, koszos-foltos scannelt képek javítását, retusálását vállaljuk 1500-5000 forint/kép áron. Ha ezekre szükség lenne, előtte mindenképp konzultálunk a megrendelővel telefonon.

A feltöltött képek szerzői jogi felelőssége a minden esetben a feltöltőt terhelik.

[si-contact-form form=’2′]

További információk

Személyes átvételi hely:

Cím: Budapest 1106 Jászberényi út 63.

Nyitvatartás: Előzetes egyeztetés szerint…

Telefon: +36-1-3020359

E-mail: rendeles@carpathiagobelin.hu

 

Kedves Vásárlóink! Technikai okok miatt gépi gobelin rendeléseket jelenleg nem tudunk teljesíteni. kérjük vegyék figyelembe ez rendeléseik leadásánál, illetve érdeklődjenek a megadott elérhetőségeken. Köszönjük megértésüket! a Carpathia Gobelin dolgozói Elrejtés